Magnus S. Holm

Magnus S. Holm

Frisør

Senior Art Director

Våre Senior Art Directors har mange års erfaring som frisør. De er viktige rollemodeller og har en stor kundekrets. Disse frisørene har ett høyt faglig nivå og lang ansiennitet i Adam og Eva. Mange av våre Senior Art Directors har undervist internt i Adam og Eva og eksternt for våre samarbeidspartnere.

Om

Instagram

Nominert til Årets Frisør 2021!

Jeg er Magnus, og er avdelingsleder og Senior Art Director hos Adam og Eva Gamlebyen. Er også artist for Adam og Eva Skole og Akademi, og for Redken, hvor jeg gjør kurs- og showjobber i inn- og utland.

Jeg er renblods Adam og Eva-frisør, og har hatt hele min karriere, fra skolegang, til læretid og til dit jeg er i dag i dette fantastiske firmaet. Adam og Eva har vært en av verdens ledende frisørkjeder siden 1973, og vi har en sterk fagkultur som jeg er veldig stolt av å være en del av!

Frisøryrket er noe som skjedde litt tilfeldig for meg. Jeg studerte først statsvitenskap, før jeg etterhvert flyttet over til noe mer kreativt. Det å få blande et kreativt yrke med det å virkelig kunne hjelpe mennesker å føle seg bra, det er det flotteste med dette yrket! Jeg brenner for å gjøre livet litt bedre for andre, enten gjennom opplæring, eller gjennom et besøk i stolen hos meg.

Inspirasjon finner jeg på mange områder, og en krysning mellom kjærlighet til natur og menneskelig skaperkraft beskriver godt det jeg liker å jobbe med; jeg elsker å skape både klassiske former og mer utfordrende uttrykk, både med klipp og farge, men samtidig la håret være hår! Jeg vil gi deg en frisyre som gleder deg og passer nettopp deg, både estetisk og til måten du lever ditt liv. Det skal ikke behøve å være vanskelig å være fin på håret, alt som trengs er en god klipp, riktige produkter og å spille på lag med håret.

Stikkord: 60-tallet, 70-tallet, 80-tallet, 90-tallet, naturlig, tekstur, fargerikt, mod, retroglam, beach, California, punk light.


Utmerkelser

2013
Adam og Eva Internpris: Årets Lærling

Kurs / Sertifikater

2015
Adam og Eva: Staff training herre
2015
Reden Certified Finishing Stylist
2014
Redken Certified Haircolorist
2013
Svennebrev
2012
Adam og Eva: Staff training klipp
Powered by: Bloc