Sunniva Rose Jensen

Sunniva Rose Jensen

Frisør

Art Director

Våre Art Directors har en stor kundekrets og høy fagkompetanse. Mange av våre Art Directors har undervist internt i Adam og Eva og eksternt for våre samarbeidspartnere.

Om

Jeg startet min karriære på Adam og Eva skolen (som da het Oslo Frisørskole) høsten 2008. Læreperioden min utførte jeg på Spaghetti frisør i Bogstadveien, der jobbet jeg fra våren 2009 til sommeren 2012. Etter endt svennebrev fikk jeg tilbud om en stilling hos Adam og Eva i Gamlebyen som jeg takket ja til. Her har jeg nå jobbet siden august 2012, og trives veldig godt!!!

Jeg elsker å møte nye mennesker, noe man absolutt gjør i den jobben jeg har. Jeg føler jeg utvikler meg hver eneste dag ikke bare faglig sett, men også som menneske. Det viktigste for meg når jeg har kunder er at hver enkelt skal føle seg velkommen, ivaretatt og hørt.

Fra høsten 2013 startet jeg og jobbe på Adam og Eva skolen, opplæring er viktig for meg og er noe jeg liker godt å ta del i. Her underviste jeg fram til høsten 2017. Nå er jeg veileder for lærlingene i bedriften en gang i uken på noe vi kaller treningskveld, hvor lærlingene øver på ting de trenger å øve på :)

Bortsett fra frisørgreier er jeg ellers ganske over middels interessert i hunder, cosplay og spøkelser...

Powered by: Bloc