Ronny H Nordhagen

Ronny H Nordhagen

Frisør

Senior Art Director

Våre Senior Art Directors har mange års erfaring som frisør. De er viktige rollemodeller og har en stor kundekrets. Disse frisørene har ett høyt faglig nivå og lang ansiennitet i Adam og Eva. Mange av våre Senior Art Directors har undervist internt i Adam og Eva og eksternt for våre samarbeidspartnere.

Om

Ron Nordhagen er daglig leder og eier av Adam og Eva Gamlebyen og nå Teaterplassen.

Han engasjerer seg sterkt innen kunst og musikk, og digger å gjøre håret på Karin ParkMaya Vik, Maren Selvaag, Ragnhild i Pom Poko m flere. 

Her er hans historie i bransjen;

Jeg har vært i bransjen siden ´92, hvor jeg begynte på frisør ved Ankerskogen Vgs på Hamar. Jeg gikk i lære i "hjembyen" Brumunddal fra `93-´96; jeg bestod svennebrevet. Yeah! 

Jeg startet min Adam og Eva-karriere høsten ´98 hos Kristina Krogstad på Adam og Eva Bislett! For et fantastisk sted for meg å komme til!! All kreativ forståelse og selvtillit fikk jeg i løpet av mine syv år i Wilhelmsgate; tanx! Der startet jeg som senior stylist, fikk etterhvert tillit til å bli faglig leder, fikk stadig mer å gjøre, mye kunder. Frisørlærer på Adam og Eva-skolen( tidl. Oslo Frisørskole) ga meg mye nyttig erfaring i faglig leder-jobben, og ikke minst når jeg kom inn på Adam og Eva sitt akademi. Ved siden av å holde mye kurs på akademiet i 6 etasje i Nedre Slottsgate 15, ble det også mye reising, land og strand rundt. Mye nervøsitet for å stå på scenen, viste seg å være veldig bra for utviklingen! Redken tok meg opp på sitt team, da Adam og Eva begynte å samarbeide mer med leverandørene med kursavvikling. Redken jobbet mer strukturert med sine kurs enn Adam og Eva på den tiden, det var en veldig uvant måte å jobbe på, men det er flere av oss som hadde godt av å komme innom et "strengere" regime. Adam og Eva har alltid stått for personlig stil og frihet, og dette har vært, og er heldigvis fortsatt kjernen for vår virksomhet.

I juni 2005 startet jeg Adam og Eva Gamlebyen sammen med kollega Erland Hoholm. Vi fikk med oss en god gjeng når vi startet opp og vi fikk en flying start; det rocka skikkelig fra dag 1! Yeah! Og suksessen gjorde at vi ønsket å gjenskape dette. Høsten 2008 startet vi Adam og Eva Grønlandskvartalene, og det var innmari morsomt! Etterhvert bestemte vi oss for å ende opp med en salong hver, og etter høsten 2009 har jeg igjen hatt 100% fokus på mitt hjertebarn Adam og Eva Gamlebyen.

Det gir så mye glede og energi å være med på å skape gode frisører, leve hver dag med sine inspirerende kollegaer og kunder! Fellesskapet i Adam og Eva er et unikum i bransjen, og ingen i landet kan måle seg med mulighetene vårt firma kan tilby våre ansatte; en unik læreperiode, trygghet som frisør, muligheter for å jobbe som stylist ved foto og video-produksjoner, undervisning ved Adam og Eva skolen, lederansvar og muligheten til å være med å forme bransjen, morgendagens frisører og motebildet! Yeah!

Utmerkelser

2006
Adam og Eva Internpris: Årets Salong

Kurs / Sertifikater

2016
Adam og Eva: Staff training barber
2015
Adam og Eva: Staff training styling
2015
Adam og Eva: Staff training farge
2014
Redken Certified Haircolorist
2001
Great Lengths: Kerating extensions kurs
Powered by: Bloc