Prisnivåene hos Gamlebyen

Postet av Adam og Eva Gamlebyen den 2. Jul 2015


SENIOR ART DIRECTOR
Våre Sr. Art Directors har mange års erfaring som frisør og et godt renomme i bransjen. De er viktige rollemodeller og har en stor kundekrets. Disse frisørene har et høyt faglig nivå og ansiennitet i Adam og Eva, og når man skal opp til nivå Sr. Art Director vurderes dette av salongens avdelingsleder og faglig leder. Mange av våre Sr. Art Directors har undervist internt i Adam og Eva Gruppen og eksternt for våre samarbeidspartnere.

Klipp: 1100kr / Styling: 1100kr pr time
Les mer om RON her!Les mer om SURIRAT her!
Les mer om ANNE-LISE her!ART DIRECTOR
Våre Art Directors har en god kundekrets og høy fagkompetanse. Når man skal opp til nivå Art Director, vurderes dette av salongens avdelingsleder og faglig leder. Mange av våre Art Directors har undervist internt i Adam og Eva Gruppen og eksternt for våre samarbeidspartnere.

Klipp: 940 kr / Styling: 940 kr pr time
Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåer -
se prisliste.

Les mer om MAGNUS her!SENIOR STYLIST
Våre Senior Stylister har fullført Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram og tatt svennebrevet. Fra Sr. Stylist nivå kan våre ansatte prøve seg på audtition på Adam og Eva Akademiet, og begynne å jobbe med kurs og opplæring internt og for våre samarbeidspartnere.

Klipp: 870 kr / Styling: 870 kr pr time
Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåer
Les mer om SUNNIVA her!Les mer om MIA her!

Les mer om TINA her!


STYLIST
Våre stylister har fullført Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram og bestått sin internvisning. Nyansatte frisører begynner også på Stylist nivå hos oss, inntil de har fullført Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram. De er fra dette nivået å finne på vår nettbestilling.

Klipp: 750 kr / Styling: 750 kr pr time
Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåerLes mer om HILDE her!

JUNIOR 1, 2 og 3
Adam og Eva Gruppen sine juniorer går i gjennom et kvalitetssikringsprogram under læretiden. Dette består av en internopplæringen som er delt inn i tre nivåer, og skal gjøre våre juniorer trygge og effektive i faget. Juniorene får tett oppfølging av fagligleder og deltar på treningskvelder 4 ganger per måned i regi av Adam og Eva Opplæringskontor.


JUNIOR 3

Junior 3 er i siste fase av internopplæringen. Lærlingen har nå god erfaring på kundebehandling, men oppfølging er fortsatt viktig. Kunder bes beregne god tid for behandlinger hos Junior 3, og de kan ikke bestilles på nettbestilling.

Klipp: 620 kr / Styling: 620 kr pr time
20% avslag på fargebehandlinger - se prisliste.

Akkurat nå har vi ingen på Junior 3 nivå hos Adam og Eva Gamlebyen.


JUNIOR 2
Junior 2 er i andre fase i internopplæringen. Lærlingen har noe bredere erfaring på kundebehandling. Oppfølging og kvalitetssikring er fortsatt viktig unde behandlingen.
Kunder bes beregne god tid for behandlinger hos Junior 2, og de kan ikke bestilles på nettbestilling.

Klipp: 520 kr / Styling: 520kr pr time
50% avslag på fargebehandlinger -
se prisliste.


TINE
JUNIOR 1
Junior 1 er i førstefase av internopplæringen og har tett oppfølging under kundebehandlingen. Junior 1 har fullført Adam og Eva Skolen. Kunder bes beregne god tid for behandlinger hos Junior 1, og de kan ikke bestilles på nettbestilling.

Klipp: 270 kr / Styling: 270kr pr time
50 % avslag på fargebehandlinger - se prisliste.

ROSA

Bestill ditt neste frisørbesøk hos Adam og Eva Gamlebyen
på tlf 22179961 eller her: nettbestilling
VELKOMMEN!
Denne oversikten ble publisert 01.07.2015.
Vi tar forbehold om pris eller nivåendring på våre frisører.
Be om bekreftelse ved bestilling.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc