Langthårsstylingen du får til hjemme

Postet av Adam og Eva Gamlebyen den 11. Des 2013

Man sparer, kurer og farger for å få det perfekte, lange håret. Men hva nå? Føler du det enten bare henger der, eller går opp i den kjedelige hestehalen? Her viser vi deg fire enkle teknikker som hvem som helst kan få til hjemme på badet. Gå fra grå mus til it-girl på noen få minutter.

Riktige produkter gjør oppgaven enda enklere - nederst på siden finner du våre favorittprodukter som gjør stylingen til en lek.Kilde
Quick twist


Kilde

1. Start på den ene siden av hodet, og tvinn alt håret fra denne siden og over mot andre siden. Fest med en hårnål når du har kommet helt over på siden, men la endene henge løst.

2. Tvinn endene i samme retning som du startet. Før håret opp over hårnålen du festet i forrige steg, og før det så tilbake mot den siden du startet. Skjul spissene bak resten av håret du har tvinnet, og fest dem med en hårnål.

Homemade chignon

Kilde

1. Fest alt håret i en lav, stram hestehale i nakken.

2. Stikk pekefinger og tommel opp gjennom hestehalen, fra innsiden av strikken. Ta tak i hestehalen og før den så ned gjennom hullet på baksiden av strikken, slik at den tvinnes.

3. Del hestehalen i to og stram til.

4. Tuppér oversiden av hestehalen, slik at du får en "pute", men sørg for at undersiden fortsatt er glatt og fin.

5. Start i enden av hestehalen, rull håret inn mot hodet og fest "ballen" med hårnåler.

Headband updo

Kilde

1. Bruk et fint, tynt hårbånd - fest det høyt på hodet.

2. Start i front, før håret opp over hårbåndet, og fest det innenfor. Pass på at det sitter godt. Bruk eventuelt en hårnål om du er redd for at det kan falle ut.

3. Fortsett slik hele veien bak til nakken, og gjør det samme på motsatt side. Pass på så du ikke får et tydelig skille der hvor de to sidene møtes bak i nakken.

Når du føler du mestrer denne teknikken, kan du avansere litt ved å bruke ditt eget hår istedetfor hårbånd, og flette eller tvinne dette. Steg 2 utføres på samme måte, men da blir du nødt til å bruke hårnåler hele veien for at det skal sitte.

Braided updo

Kilde

1. Del håret inn i tre seksjoner. Start med å lage en fransk flette som går ca fra tinningen og bakover, fest endene med en strikk.

2. Flett de to andre partiene, men her starter du lavere på hodet. Fest endene med en strikk.

3. Flett disse tre seksjonene sammen. Da sitter du igjen med én stor flette. Start med enden på fletta og rull den innover mot hodet, fest "ballen" med hårnåler.

Ønsker du en enda mer rufsete og tilfeldig look, kan du dra litt i fletta og "ødelegge"den litt underveis, før du ruller den inn og fester den.
Produkter
1. Bamboo - Kendi Dry Oil Micromist. En shinespray som får gustent og vintertørt hår til å se sunt og glansfult ut.

2. Redken - Powder Refresh 01. Ikke tid til å vaske håret? Spray inn litt tørrshampo for en nyvasket følelse. Denne er også genial for gi et glatt hår mer tekstur, slik at det blir lettere å jobbe med. Men pass på så du ikke bruker for mye, da kan håret se grått ut.

3. Redken - Guts 10. Sprayer du en god mengde av denne i håndkletørt hår, blir håret mye mer formbart og enklere å sette opp. Er også kjempefin om du skal ha høret løst, bare for å skape ekstra volum.

4. L'Oréal Professionnel - Infinium Lumiere Force 4. En finishingspray med godt hold er alfa omega om du ønsker at frisyren skal holde hele dagen, eller hele kvelden.


Lykke til! Husk at øvelse gjør mester!//Anne-Lise


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc