Anders Vegard Eikeland

Anders Vegard Eikeland

Frisør

Kort gradering/saks over kam.

Postet av Anders Vegard Eikeland den 30. Sep 2016

Hello på deg !

Synes snart at det er oftere fredag enn mandag, ikke at det gjør noe, men har det så utrolig bra på skolen så ukedagene går så fort.

Vi har i løpet av denne uken hatt demo og praksis i kort Gradering/saks over kam, dette har både hvert gøy, vanskelig og lettere sakt en god utfordring. De to siste dagene har jeg rett og slett følt at jeg har gått kledd i en vrengt kaktus, for de håra kommer jo over ALT! Hehe! 🌵


Som fast T.G.I.F. tradisjon har vi unnet oss en GOD lunch på Egon og dagen idag har hvert topp som alle andre dager her på skolen.


Nå er det helg! Nå skal jeg midlertidig legge fra meg saksa og i helgen blir det skogstur og overnatting i telt med kjæresten, for de på skolen som har sett meg og tenkt at herregud nå må han flandyandy stusse skjeggveksten så kan jeg forklare dette nøye. Jeg er ikke en utrolig erfaren skogmann, men har latt skjegge gro for om jeg møter noen i skauen på tur så vil jeg at de skal tenke SHIT MAN ! Han er en typ erfaren skogmann, og tro at jeg har hvert der i flere dager Hehe selv om jeg er ganske usikker på om jeg i det hele tatt overlever en natt Hehe ! Er jeg ikke på plass med saksa i hånda på mandag så vær snill å ring redningspatrulien! Hvis dere vil se om jeg overlever som skogmann skjekk meg ut på instagram flandyandy92 GOD HELG FOLKENS!
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Her finner du oss

Powered by: Bloc