Sliter du med hodebunnen?

Postet av Adam og Eva Gamlebyen den 17. Okt 2013

Her er noen enkle tips til deg og din hodebunn:)

  • Redken Hair Cleansing Crem: er en renseshampoo som fjerner hårprodukter, som gjør det lettere for hodebunnen å puste. Passer til deg som bruker mye stylingprodukter.
  • Redken Scalp Relief Soothing Balance: en shampoo som renser hår og hodebunn, og skånsomt bidrar til å løse opp spent og stresset hodebunn, samtidig som den etterlater håret glansfullt og luftig. Passer til deg som har en sensitiv hodebunn.
  • Redken Scalp Relief Oil Detox: Renser skånsomt bort urenheter i hår og hudebunn, balanserer hodebunnens pH-verdi for å kontrollere fet hodebunn. Passer til deg som har en fet hodebunn.

  • Caviar Dandruff Control Shampoo: Vasker skånsomt uten å tørke ut håret, fjerner flass, belegg, tørrhet og irrritasjon fra hodebunn. også fri for gluten, sulfat og paraben.
  • Caviar Dandruff Control Balsam: Gjør det samme som shampooen, i tillegg etterlater den håret mykt, blankt og flassfritt. Serien funker best i sammen, da unngår man at andre produkter forstyrrer hodebunnens pH-verdi. Passer til deg som sliter med flass, kløe pga tørrhet og dryss.

For en enda dypere behandling av hodebunnen anbefaler vi disse kurene ved ditt neste frisørbesøk:

For videre råd og produktvalg for akkurat din hodebunn, kom innom salongen vår i Schweigaardsgate 50.

-Mia & Odingo


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc