Those long locks

Postet av Adam og Eva Gamlebyen den 5. Sep 2013

Langt hår finnes i så mange varianter. Mange jenter har en lengde eller type klipp, eventuelt farge de alltid sverger til, og som frisør syns jeg jo det ofte er kjedelig! Det er mye spennende man kan gjøre uten å skape de enorme stylingbehovene, selv med langt hår. Hva med å leke litt med farge, eller kanskje en noe annen lengde, kanskje til og med lugg? Selv ble jeg veldig glad da jeg så bilder fra Emilio Puccis FW2013-14-visning. Dette er hår som passer de som gjerne vil se bra ut uten å nødvendigvis være helt gal og nyskapende (eller trenger en evighet på badet for å se bra ut).

Her ser du eksempler på måter å ordne håret (og måter å kle seg fresht på også, for den saks skyld) som ikke trenger stort annet enn en saltvannsspray eller sprayvoks for å se bra ut! Styling er ikke bare for krøller og kort hår! Gjør noe med lengdene!

Nå som høsteN er over oss kan det også være en ide å gjøre noe med fargen. Solbleket hår ser fort tørt og livløst ut. Invester i en farge og klipp som kan friske opp hele deg! En minicolor vil kunne gi et helt nytt og flott uttrykk uten å låse deg helt til fargen. Den vil gradvis skli ut av håret, og er samtidig mer transparent enn en klassisk farge, så mye av spillet i håret vil fortsatt være der! Selv om fargen din kanskje er fin, vil en minicolor også kunne tilføre ny glans.

Spør frisøren din om råd!

-Magnus

Bilder er hentet fra Emilio Puccis hjemmeside (åpner i ny fane).


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc