Groom it good!

Postet av Adam og Eva Gamlebyen den 4. Sep 2013

Jeg har lenge vært glad i en groomed stil. Med groomed mener jeg stilfullt og fresht, men ikke ulekkert glætt. Det viktigste for meg er at man kan bære en slik stil uten at det blir "klysete" eller arrogant, det må rett og slett føles naturlig og riktig.

En av sommerens store hits for meg var jo naturlig nok The Great Gatsby, som tar for seg den stilige perioden fra 20-tallets New York.

Alt er så altfor stort, men samtidig så enkelt. Det er en elegant dekadense. Snittet på klærne, hårfrisyrene. Alt er enkelt, men gjort særdeles stilig gjennom styling. Noe av jeg liker aller best med denne typen stil er at man kan tilpasse den som man vil. Du kan ha helt smooth hår som Gatsby og fremdeles være rocka i klærne, eller du kan være mer tilfeldig på håret (men alltid stilig!) og kjøre en god og dandy stil i klesveien.

Tenk enkle snitt, glatte frisyrer og en sharp klipp! Mange gutter/menn er ofte redd for at et såpass stylet hår kan bli for mye. Bare tenk at for mye av en god ting, kan være fantastisk! Jenter/damer er ofte redde for å klippe håret for kort, og blir skremt av tanken på å se maskuline ut, men se bare hvor mye mykhet og femininitet disse korte frisyrene utstråler! Feminine trekk som kinn, kjeveben, øyne og hals/nakke gjemmes gjerne bort av lange lokker, men fremheves utrolig godt med en god, kort klipp. Så klart, alle kan også ha langt hår, alt kommer an på hvordan håret er i forhold til deg.

Det som gjør 20-tallsstilen så tiltalende for meg tror jeg må være hvor elegant og ordnet man ser ut uten å trenge å gjøre en enorm jobb hver morgen. Bli inspirert!

-Magnus

Alle bilder er funnet på Pinterest (åpner i ny fane), eid av Warner Bros.1 Kommentar

Kommentarer

  • Liv Ida Linnea Dagfjord

    Strålende sagt og virkeligen sant!!!! -"Det viktigste for meg er at man kan bære en slik stil uten at det blir "klysete" eller arrogant, det må rett og slett føles naturlig og riktig." ...og -"men se bare hvor mye mykhet og femininitet disse korte frisyrene utstråler!"

    05 september 2013

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc