Sunniva Rose Jensen

Sunniva Rose Jensen

Frisør

Sommeren svinner hen

Postet av Sunniva Rose Jensen den 2. Sep 2013

Sommeren er snart over, kveldene er mørkere og kaldere og jeg merker trangen for å drikke te etter at solen går ned har kommet tilbake i år som før. Høsten er min favoritt årstid og for meg byr alltid høsten på nye og spennende ting og opplevelser. Hodet er lada opp med ny inspirasjon og ideer.

Det er noe med lukten av dugg, frost, vissne blader, jord, gress, bær og frukt som får meg til å virkelig trives på høsten. Høstfarger er dessuten de fineste fargene og det er noe eget og sjarmerende ved å måtte kle på seg en litt tykkere genser når man skal ut.

Ellers kan jeg informere om at stillheten min på bloggen kommer av stress, sommerferie, mer stress og styr. Det skal ta seg opp igjen, jeg lover.

Nye ting :

Jeg jobber en dag i uka som lærer på Adam og Eva skolen, dette er noe jeg så langt trives veldig med, jeg digger alle elevene og så klart mine nye lærerkolleger.

Alt jeg blir inspirert av når det kommer til mitt arbeid innenfor hår trenger nødvendigvis ikke komme fra hår og moteverdenen. Disse tinga blir jeg inspirert av om høsten og det tar jeg med meg i arbeidet mitt også.

God høst!

Husk på noe varmt i koppen og kle på dere så dere ikke blir syke og må være inne hele denne fantastiske årstiden!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc