De enkleste julebordsfrisyrene

Postet av Adam og Eva Gamlebyen den 2. Des 2015

Et av de vanligste spørmålene vi får om dagen, er om vi har noen tips til hvordan våre kunder kan style håret sitt til julebord eller andre fester de skal på fremover. Vi vet godt at mange synes dette er litt vanskelig, så her har vi noen tips til enkle stylinger hvem som helst kan få til på badet hjemme.
Steg 1: Samle håret i en lav hestehale i nakken, men la sidene få henge løst.

Steg 2: Tvinn håret i hestehalen, og samle det i en knute - fest med spenner eller bobby pins.

Steg 3: Ta håret fra den ene siden, før det over knuten og fest det på motsatt side. Dersom håret er langt nok, kan det være lurt å feste håret på undersiden av knuten slik at spennen ikke synes. Gjenta på den andre siden.

Steg 1: Lag tre hestehaler, med ganske jevnt mellomrom

Steg 2: Før håret som henger ut av den øverste hestehalen opp, og dra det ned igjennom festepunktet til hestehalen. Mellom hodebunnen og strikken, slik at du får en twist.

Steg 3: Før så håret du sitter igjen med fra hestehale nummer 1 igjennom festepunktet på hestehale 2, og gjenta så steget over for denne hestehalen.

Steg 4: Før så håret du sitter igjen med fra hestehale 1 og 2 igjennom festepunktet til hestehale nummer 3, og twist også denne hestehalen som forklart i steg 2.

Steg 5: Dra i håret og rot det til, slik at du får et løsere uttrykk og skjuler inndelingslinjene dine. Hvor rotete du ønsker at oppsettet skal være, kan du bestemme selv. Håret som henger løst kan du enten flette, krølle eller bare la være som det er.

Steg 1: Tvinn sidene og samle de bak i en lav hestehale

Steg 2: Lag en twist ved å løfte håret i hestehalen opp, og føre det ned igjen igjennom festepunktet til hestehalen - mellom hodebunnen og strikken.

Steg 3: Ta det løse håret i hestehalen og rull det sammen som en ball, oppover mot hestehalen.

Steg 4: Fest så "ballen" med en spenne eller bobby pin.

Steg 1: Samle håret i to stramme hestehaler, som sitter veldig nært hverandre midt på bakhodet.

Steg 2: Tvinn de to hestehalene i hver sin retning.

Steg 3: Snurr de så rundt hverandre, slik at du ender med en klassisk stram knute. Fest med spenner eller bobby pins.

Når det kommer til å style håret sitt, er valg av produkter utrolig viktig. Jeg anbefaler å starte med vått hår, og føne inn et godt skum. Da får du volum og godt hold, og har et bra utganspunkt å jobbe med. (Redken Guts - 299,-)

Deretter anbefaler jeg å spraye hele håret med en teksturspray. Denne gjør håret tråere og lettere å få tak på og kontrollere. (Redken Wind Blown - 319,-)

Til slutt bør du avslutte det hele med en hårspray med godt hold, slik at stylingen holder hele kvelden. (Redken Control Addict - 299,-)


Husk at øvelse gjør mester! Får du det ikke til på første forsøk, så prøv igjen. Lykke til!


// Anne-Lise


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc