Periodisk håravfall

Postet av Adam og Eva Gamlebyen den 13. Nov 2015

Har du opplevd å dra det som føles som en håndfull hår fra hodet ditt etter å ha dusjet? Hva med å våkne til en pute full av hår, eller se kontorstolen drapert med løse hårstrå? Blir håret ditt merkbart tynnere, slappere og kjedeligere innimellom?

Du er ikke alene! Mange opplever fra tid til annen det vi kaller periodisk håravfall, og nå på høsten og vinteren blir det ofte verre. Dette kan være både irriterende, flaut og stressende. Heldigvis finnes det en løsning!

For mange høres håravfallsprodukter veldig dramatisk ut, men det er det ikke. Det kan hjelpe til å hindre eller stoppe overdrevent hårvfall som følge av genetikk, stress, hormonforandringer, graviditet/amming, medisinbruk osv.

Hos oss selger vi Redken Cerafill, en enkel og dekkende serie for alle slike problemer.

Serien består av to underserier med sjampo, conditioner og leave-in-produkt (både for normalt tynt hår med lett håravfall, og for mer alvorlig håravfall), samt to volumgivende stylingprodukter og en intens kickstartkur.

Det anbefales at du rådfører deg med frisøren for å finne riktig kombinasjon av produkter for ditt tilfelle, så kom innom salongen for tips og informasjon!


-Magnus


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc