Vidal Sassoon - A Revolution. A Legend.

Postet av Adam og Eva Gamlebyen den 28. Okt 2015

Vidal Sassoon, født i England i 1928.Han var en frisør som populariserte bruken av kantete og easy-to-wear frisyrer.

I 1954 åpnet han sin første salong, i Bond Street London, etter å ha vært lærling under den flamboyante Raymond Besson. Sassoon avviste Bressons ortodokse stil og eksperimenterte heller med kantete og geometriske hårklipper som trakk inspirasjon fra moderne europeisk arkitektur.

På midten av 60-tallet åpnet han sin første salong i New York og utvidet fort til

Toronto og Beverly Hills.

På midten av 70-tallet, hadde han allerede ansvaret over et dusin salonger, en håndfull skjønnhetsskoler og en hårproduktvirksomhet som tok inn mer enn 100 millioner dollar.

Vidal Sassoon revolusjonerte måten å klippe hår på, og vi bruker mange av teknikkene i hverdagen i Adam og Eva. Da Adam og Eva åpnet i 1973 var det Sassoon som var inspirasjonen; også Øistein og Per Christian (kjedens grunnleggere) satte sin lit til den GODE klippen. Og vips så lå de et hestehode foran sine konkurrenter i Norge.

Vidal Sassoon revolusjonerte kvinners frisyrer, bare se her!Ble du inspirert?Ring Adam og Eva Gamlebyen hvis det er noe du lurer på eller hvis du vil sette opp time.
22179961.Ønsker du å sette opp tid hos en av frisørene så kan det gjøres lett her:http://gamlebyen.adamogeva.no/OnTime/Result?saloni...
Følg oss på Facebook Adam og Eva Gamlebyen og Instagram @adamogevagamlebyen//Hilde


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc