Velkommen Rosa Elena!

Postet av Adam og Eva Gamlebyen den 7. Sep 2015Vi har fått en ny lærling i Gamlebyen!

(foto; christian.hatt.no)
Jeg har snakket med Rosa Elena for å høre litt hvem hun egentlig er.

Rosa er født i Angola, men flyttet til Norge og Bergen da hun var syv år.

Hun har gått både Design og håndverk og Design og tekstil før hun fant ut at det var frisør hun ville bli. Da falt valget lett på Oslo og Adam og Eva Skolen.

Rosa er et friskt pust i salongen og passer alltid på at alle har det bra. Hun er veldig glad i herreklipp fordi det er morsomt og utfordrende med mange detaljer og finpuss. Hun er også blitt en racer på striper!

Når det kommer til produkter har hun lagt sin elsk på Redken sitt skum Guts! Perfekt for å få fint volum når hun føner. En annen favoritt er Redken sitt nye produkt One United. En alt-i-ettspray som er kjempefin å klippe på og gre ut floker med.

På fritiden liker hun å tegne og sy sine egne klær. Jenta er kreativ! Når det kommer til TV er det Suits, Empire og Scandal som er favorittene for øyeblikket.

Rosa Elena sine drømmer for framtiden er å bli best, og hun er på god vei! Hun har lyst til å jobbe i salong, men også dra på oppdrag der hun kan gjøre hår, make-up og styling. Rosa har også en drøm om å produsere en egen pleieserie for afrikansk hår, noe hun føler er vanskelig å få tak i her i Norge.

Alle skal vite hvem Rosa Elena er en dag!


Klippepris: 270,-
Alt av farge: Fargetubepris, 260,- pr. tube.


For å bestille time hos Rosa Elena kan du ringe salongen på 22179961.

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc