maYa viK giVes uS hEr mUziQ insPiratiOn

Postet av Adam og Eva Gamlebyen den 20. Jun 2015

Maya Vik har laget sin egen spilleliste på Spotify for sine frisører hos Adam og Eva Gamlebyen, hvor vi vil få muligheten til å følge med på hva Maya inspireres av i musikkens rikholdige verden. Følg listen, da den kommer til å leve; ny musikk vil komme til og noen låter kan ramle ut.

" I made this playlist for my favourite salon, Adam og Eva Gamlebyen. Contains songs from artists with amazing hairdo´s! " Quote Maya.

(Spillelisten er forresten en glimrende ide nygiftede Karin Park kom med; la artistene dere samarbeider med lage egne spillelister til dere! JA! Vi samarbeider med norske artister i forskjellige sjangere, så det kan bli god bredde og masse moro om vi får de andre til å følge opp Mayas innsats;))


På førstkommende tirsdag, den 23/6, fyller vi 10 år. I den forbindelse er det helt naturlig at Maya er først ut blant artister vi samarbeider med, med å lage egne spillelister for vår salong og våre følgere/ venner.


Maya har vi kjent godt til siden vi startet i 2005, og vi har samarbeidet i mesteparten av disse årene. Noe vi finner inspirerende, morsomt og givende!

Nå skal Maya inspirere oss med en blanding av ny og eldre inspirasjon, norsk og internasjonalt, noe er godt kjent og noe er kanskje nytt for deg?! Det er poenget; bli inspirert!

Keep it coming, Maya<3 TANX!

Most pictures by Pål Laukli ( the pro ones

0 Kommentar

Kommentarer

— Guest
Captcha
Powered by: Bloc