Summer hair!

Postet av Adam og Eva Gamlebyen den 20. Mai 2015

Sommer, sol, strand.


Sommeren nærmer seg med stormskritt, og "alle" er ute etter det perfekte strandhåret. Tilfeldige bølger, tekstur, fletter og rotete er gode stikkord, og med de rette produktene er ikke resultatet langt unna! Alterna kommer årlig med en sommerserie (begrenset periode) med produkter tilpasset sommerens behov. Her finner man styling og pleie for alle typer hår!
Her er det tre forskjellige sprayer og én krem.

Summer Sun Recovery Spray er en leave-in spray, som gir fukt og mykhet til et hår utsatt for sol. Den har også UV-filter som vil beskytte hår og hodebunn i sola!

Summer Sun Shine Spray er en glansspray som gir glød til et tørt og livløst hår, samt beskytter mot solens stråler.

Summer Ocean Waves er en god saltvannsspray, som er essensiell for å få sommerens bølger! Gir også supert grunnlag for fletter. Skaper flott tekstur, og kan både brukes i vått og tørt hår, til føning og lufttørking. Et must!

Summer Sun-Kissed Smooth er en lett krem som gir fantastisk glans og roer ned brusete hår uten å tynge eller bli fet.


Et annet produkt som kan gjøre hverdagen langt enklere er Redkens nye produkt Braid Aid. Som navnet kanskje tyder på, er denne spesielt fin til fletting. Mange sliter med at de ikke har nok kontroll og "tak" i håret til å få til de fine, teksturerte flettene som er så populær; håret rett og slett faller ut av fingrene når de fletter. Denne lette kremen skaper nok hold og motstand i håret til at de fleste (med litt øving) kan få til de fineste fletter som holder!

Lurer du på hvordan du lett kan få til beach waves hjemme? Dette er den ekleste måten! På tørt eller halvtørt hår, spray i Alterna Bamboo Beach Summer Ocean Waves (evt Redkens Fashion Waves 07) før du tvinner håret som vist på bildet. Jo flere seksjoner du tvinner opp, jo sterkere krøll får du. Har du et veldig brusete hår, eller et hår som ikke holder så godt på krøller og bølger vil jeg anbefale å fordele litt av Redken Mess Around 10 i håret først, for å gi bedre hold. Bruk enten føner eller la håret sitte over natta, ta dem ut og dra fingrene igjennom. Bruk gjerne mer saltvannsspray for mer tekstur, og definer spissene med en krem eller paste. Rist på håret og nyt sola!
Les også vår how-to guide til morsomme fletter du kan gjøre ved hjelp av disse produktene!

Alle disse produktene, samt pleie og styling spesialtilpasset dine behov kan vi hjelpe deg med i salongen!

-Magnus


Kilder: Pinterest

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc