Hilde

Postet av Adam og Eva Gamlebyen den 9. Mar 2015

En av fantastiske ansatte er vår junior Hilde! Hun har vokst opp på Finnsnes, en liten by i Troms. Allerede i ung alder hadde Hilde en interesse for hår; hun klippet og farget venner og seg selv, med varierende resultat (blant annet rødt hår som endte opp rosa). Allikevel var usikkerhet rundt rundt hva hun skulle bli når hun ble stor. Dette førte henne inn på flere linjer på videregående skole, som medier og kommunikasjon og formgivningsfag. Etter noen år bestemte hun seg, og hun beveget mot sørligere breddegrader, nærmere bestemt Adam og Eva Skolen, Grønland, Oslo. Dette skjedde i januar 2013, og her har hun forblitt siden!
Hilde fikser artist Karin Park på håret!


PS: Hun elsker fotball

Hvor ser du deg selv i fremtiden?Jeg ser en fremtid i salong, med spennende jobber innen shoots, show og opplæring gjennom Adam og Evas akademi!


Hildes bidrag til Årets Lærling 2015

Noe av det beste Hilde vet er reiser og konserter! Gode opplevelser hun drar fram er språkreise i California og drømmekonsert med Metallica. Hun skal til sommeren se sine nyeste idoler, One Direction, live, og håper å kunne reise til Japan og New Zealand en gang. Hun sier at Oslo er en veldig fin by å gå på konserter, og også et flott sted å spise. Yndlingsrestauranten er Yaya's; De har så god mat og bra priser! Ellers er hun glad i å sitte på kaféer og observere omgivelsene.


Hun har hatt flere makeovers enn de fleste i løpet av sine år i salongen!

Hildes yndlingsfilm er The Boondock Saints. Fantastisk film med fantastiske skuespillerprestasjoner!

Om du spør hva Hilde trenger i hverdagen (bortsett fra musikk og energidrikk) ligger to produkter fra L'Oreal Professionnell høyt på lista; Dual Stylers Sleek and Swing og Stiff Pommade. Veldig gode stylingprodukter som gir god kontroll og store muligheter for uttrykk!Da kjenner dere kanskje Hilde litt bedre? Ønsker du å bestille time hos henne? Ring 22179961!

- Magnus

0 Kommentar

Kommentarer

Kommentarfelt er stengt

Powered by: Bloc