Sunniva Rose

Postet av Adam og Eva Gamlebyen den 5. Mar 2015
Sunniva Rose startet sin frisør-karriere høsten 2008 på Adam og Eva skolen. Deretter fikk hun lærlingplass hos Spaghetti i Bogstadveien. Der tok Sunniva svennebrevet våren 2012 og etter det bestemte hun seg for å møte nye utfordringer hos oss i Adam og Eva Gamlebyen.

I tillegg til at Sunniva jobber hos oss som Senior stylist, er hun også lærer på Adam og Eva skolen. Denne kombinasjonen trives hun svært godt med da hun får mye energi og motivasjon av å fremme andre mennesker. Være med å bygge opp kunnskap og fremtidige frisører.

Sunniva liker også å jobbe med styling. Hun har vært med på mye moro. Alt fra fotoshoot, til show og visninger. Hun foretrekker show og visninger da man som regel jobber i team, noe hun syntes er gøy og inspirerende!


BOE shoot


Foto: Sofi Eidsmo

Foto: Sofie Eidsmo

Som frisør liker Sunniva svært godt å gjøre store forandringer. Hun får inspirasjon av mennesker, ting som er uvanlig. Hun kan få inspirasjon av alt.
Og hva hun liker best av å klippe eller farge er et svært vanskelig spørsmål. For hun elsker å gjøre begge deler.
Sunniva holder også med exstensions noe hun syntes er veldig morsomt! Apropos exstensions; Sunniva trenger modeller. Kunne du tenke deg å sitte exstensionsmodell? Ta kontakt med salongen på T: 22 17 99 61. Spør etter Sunniva.

I fritiden holder Sunniva på med masse spennende. Hun brenner virkelig for sine fritidsinteresser og det synes når hun prater om dem.
Det er tre hovedting som kommer frem og det er:

Matematikk - Sunniva forteller at hun ønsket noe mer avansert enn Sudoku. Matte er GØY!


Cosplay - Da Sunniva er svært interessert i fantasy, Sci-Fi, spill, Disney o.l har hun alltid ønsket å starte med Cosplay.
Tankene ble mer virkelig etter en kveld med en venninne da temaet kom opp. Noen dager etter gikk turen til Jula på Skårer for å handle inn verktøy til kostymer og effekter.
Sunniva lager sine kostymer selv. Noe som også tilfredstiller hennes kreative side.
Det å drive med Cosplay er noe hun virkelig brenner for. Bare å høre henne prate om det gjør at en selv har lyst til å starte med det selv.
Lurer du på hva cosplay er? Les mer http://no.wikipedia.org/wiki/Cosplay

Jeg kan anbefale alle å følge hennes Cosplay Facebook-side hvor hun legger ut bilder og diverse ting: https://www.facebook.com/pages/Annabella-Cosplay/1...


Foto: Helino Photo

Norwegian Ghost Hunters - Sunniva meldte seg inn hos NGH ettersom hun alltid har vært interessert i det paranormale.
Som liten var hun mørkredd, men etter å ha vært medlem av NGH i en stund er ikke Sunniva det lenger. Hun kan også se skrekkfilmer uten å bli skremt!

Sunniva forteller at det er svært spennende å være en del av dette da de bruker mye teknisk utstyr, dokumenterer med film og lyd. De prøver å finne en naturlig løsning på hvorfor og hvordan.
Mer om NGH kan du lese om her: http://www.ghosthunters.no/

Om Norwegian Ghost Hunters
Navnet Norwegian Ghost Hunters er valgt fordi vi kommuniserer med andre internasjonale grupper innenfor samme felt, og trengte derfor et navn som er forståelig.

Vi er en gruppe av personer med interesse for det uforklarlige som reiser rundt og undersøker steder hvor personer mener de opplever hendelser som er vanskelig å finne forklaring på. Hensikten med det vi driver med er å hjelpe personer som tror de har spøkelser på besøk med å forstå hva som foregår, samtidig som vi selv ønsker å oppleve hendelsene, og ikke minst prøve å dokumentere det på best mulig måte.

Vi tar imot oppdrag fra alle forskjellige type steder i hele Norge. Oppdrag kan gjennomføres konfidensielt uten noen form for offentliggjøring hvis det er ønskelig.

NGH drives på hobby-basis for de involverte. Vårt formål er ikke å få noen form for inntekt, våre tjenester er gratis. Utstyret vi bruker er privat finansiert av gruppens medlemmer, også finansiering av reiser og opphold dekkes av den enkelte. Derfor kan vi ikke ta på oss alle oppdrag som vi måtte få forespørsel om. De fleste i teamet er også i fulltidsjobb, noe som gjør at tiden er en begrensning.

Kilder: http://www.ghosthunters.no/


Ellers har Sunniva en fantastisk søt hund. En Mops med navn "Morfar". Han er født i februar 2009.
Navnet "Morfar" kommer av at hun tullet om at Mops er rynkete hunder og egentlig ligner litt på gamle menn.. enkelt og greit.
Etter å ha blitt kjent med at Morfar heter Morfar så tror jeg alle i salongen relaterer Morfar med Morfar. Det gjør ihvertfall jeg.
Følg Morfar på Facebook: Morfar King of the Underworld

Skal du ut å spise kan Sunniva anbefale Vognmand Nielsen på Grønlandskvartalene. Ellers er hun også glad i all slags mat. Hun kan anbefale blant annet diverse spisesteder på torggata.
Østbanehallen er også et sted som er verdt et besøk.

Akkurat nå vil Sunniva ut ogoppleve Island. Skal du ut å reise kan hun anbefale en roadtrip til Tyskland. Finnes noe for alle. Forskjellige byer med forskjellige stiler, mat og opplevelser.

PS! Snikpeak fra badet til SunnivaEt frisør-besøk hos Sunniva bør oppleves :-) Du blir fornøyd!


Følg Sunniva på Instagram @nghsunniva//Suri

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc