Introduserer Tina Odingo

Postet av Adam og Eva Gamlebyen den 2. Feb 2015

Kreativ, Livlig og Impulsiv.
Tina er en jente med en sprudlende personlighet. Hun elsker mønster og farger og er ikke redd for å utrykke dette i klesveien, man blir rett og slett glad av å ha henne rundt seg.

Hun ånder for musikk som soul, funk og hip-hop, og fritiden bruker hun mye på å danse til sistnevnte på dansestudio, eller sosialisere med venner ute. Beste dansestedet i følge Tina for tiden er The Villa (Jaeger var det før de byttet eiere og ble crap...). Ellers er Bugges Eftf, en koselig cafe i Leirfallsgata på Grünerløkka i Oslo, en favoritt og anbefales på det sterkeste for litt roligere sammenkomster. Det er også verdt å nevne at det er mye bra steder i både torggata og Grünerløkka generelt, og er man i Oslo uten en plan er dette steder man garantert finner et eller annet krypinn.

Tina lever for faget, hun elsker form og farger, store forandringer og å kunne utrykke seg kreativt. Allsidighet og variasjon i arbeidet står høyt og utfordringer taes med slående ro og et smil.

Hun har jobbet mye utenfor salong med styling for blant andre Moods of Norway, Oslo Trend, Esmod, Oslo Fashion Week, Glitter, interne oppdrag for Adam og Eva og hun har stått på scenen for å inspirert elevene på Adam og Eva skolen ved flere anledninger mm.


klare for styling av bandet Nickelback 2013


I år har hun sendt inn et eget bidrag til den nasjonale konkurransen "Årets Frisør", selv om det ikke ble noen nominasjon, fikk Tina blod på tann og digga muligheten man får ved å bestemme utrykket selv og ikke i regi av noen andre. Det dukker nok opp flere bilder i framtiden.Bidrag årets frisør 2014. Photo: Ann-Helèn Moen Nannestad


Selv om Tina stort sett sier ja til alt av styling-oppdrag hun får muligheten til å delta på, betyr ikke det at hun ikke liker seg i salong, tvert om. Det hun lærer og blir inspirert av ute på oppdrag tar hun med seg til salongen og bruker på kundene sine. Er du ute etter noe nytt, inspirerende og spennende er Tina et sikkert valg (og ja du blir fin).Tina Anbefaler:

* Kendi Oil fra Bamboo til tørt eller brusete hår.

* Touch Control fra Redken, det er det beste skummet i verden. Det blir ikke stivt, gir masse volume og skikkelig tak i håret så det blir enkelt å forme.

* Duo Shield fra Redken, varmebeskyttelse for lengder, gir et polert utrykk med hold!


Selv kan ikke Tina leve uten Anti-snap fra Redken, en leave in kur med proteiner, og sin Cloud Nine rettetang. Denne rettetangen er kostbar, men absolutt verdt det. Hele varmeplata er keramisk og ikke bare et belegg som det oftest er på de litt billigere tengene. Denne får sjeldent hakk og riper, det holder å gå over samme sted på håret en gang.

Håret til Tina er like variert og fargerikt som personligheten hennes. På sitt eget hår er hun impulsiv, hun blir fort lei og trenger da en ny "look". Filosofien hennes er at alt må prøves før man kan vite om man liker noe eller ikke. Håret kan farges, klippes, flettes, settes på extentions, mulighetene er uendelig. Bildene under er forskjellige sveiser hun har hatt fra 2008 til i dag.
Avslutningsvis planlegger Tina en tur til Kenya forhåpentligvis i løpet av 2015. Kenya er et reisemål hun anbefaler på det varmeste til alle. Landet er veldig fargerikt. I kontrast med moten her hjemme, kan man i Kenya helt fint gå i lilla og gul topp med prikker til en bukse med rosa og lilla striper. Man blir fort kjent med nye mennesker der, og det er mye latter, sang og dans. Den kuleste måten å se Kenya på i følge Tina er å bli kjent med noen lokale som kan ta en med rundt i stedet for tilgjorte "turistfeller" som fort blir veldig vestlig og ikke autentisk. Tina anbefaler Safari i Masaimara, områdene rundt Lake Victoria og man finner de fineste strendene langs kysten som ser urørte ut.Konklusjon reis til Kenya for å få påfyll av positiv energi og inspirasjon!

Book time her:http://gamlebyen.adamogeva.no/OnTime/Result?


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc