Eva-festivalen 2014 er nå en fin historie!

Postet av Adam og Eva Gamlebyen den 19. Aug 2014

Fredag 15 august stod Eva-festivalen på plakaten. I år ble den lagt inn i det offisielle programmet til Oslo Trend. Samarbeidet med Oslo Trend og Eb Models er viktig for oss, og hjalp oss med å få festivalen til å bli mer proff enn i fjor. Det var innredet med en bar med mat og drikke, folk koste seg inne i NG20, som var location for hele arrangementet.


foto: adamogevagrensen (instagram)


Adam og Eva Gamlebyen sin Blow-Bar var satt opp for styling av hår til fremmøtte, og Redken hadde sponset med stash til Goodie-bags som ble gitt ut til de 50 første oppmøtte!

Foto; nghsunniva (instagram)Foto: Mari Lind Undrum (der annet ikke er beskrevet)
Instagram: @marimuskat


Vi vil få takke DJ Mathias Stubø ( Proviant Audio), Heidi Marie Vestrheim & Annikken Theodorsen, Glamstar og Karin Park for fantastisk opptreden.

Dere treffer oss rett i hjertet, og det var masse lovord fra tilhørere; tanx!!


Vi fikk også besøk av Tuba-Terjes Onemansousaphoneband , som åpnet festivalen kledd i Lederhosen og spilte en fanfare på sin tuba. Bare det verdt inngangspengene!


Før Karin Park avsluttet kvelden hadde vi besøk av Rajn fra Pain Solution som jobber med flammer! Det var skremmende, men det varmet!!

Vi håper på å komme tilbake med en 2015- versjon av vår lille festival. Arrangert 2 ganger nå, så vi kan snart kalle Eva-festivalen en tradisjon. En god tradisjon.

Vi vil gjerne få takke alle frammøtte for engasjement og HAPPINESS!

Vi arrangerte en konkurranse på Instagram. Alle som #evafestivalen kunne vinne hårprodukter fra vår sponsor Redken. Denne konkurransen ble vunnet av dalentone aka Tone Dalen. Her er vinnerbildet;


Foto; dalentone (instagram)


Sjekk oss ut på Instagram @adamogevagamlebyen

Ønsker du en time? Bestill HER eller på telefon: 22 17 99 61

1 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc