The Wide Iron by Cloud Nine

Postet av Adam og Eva Gamlebyen den 26. Mai 2014


Dette fantastiske verktøyet har gjort livet mitt litt enklere. Jeg var tidligere fan av GHD, men etter at min mor la igjen denne i Thailand ble jeg tvunget til å kjøpe en ny. Valget ble da Cloud Nine -The Wide Iron.Jeg må nok si at det var det beste kjøpet jeg har gjort på lenge.
Og JA den er mye bedre enn GHD (Jeg har brukt GHD i snart 7 år, privat og i salongen). Men ingenting etterlater håret så flott som Cloud Nine -The Wide Iron.

Som frisør har håret mitt selvsagt vært igjennom en del behandlinger, nesten alt fra a til å.
Jeg er også en trofast bruker av rettetang (styling-jern). Noe som også kan slite litt på håret ved overbruk.
Men nå har jeg hatt The Wide Iron i et par måneder og kunne ikke være mer fornøyd. Jeg trenger ikke å bruke den daglig, for håret holder i flere dager etter en runde. Og om jeg hadde brukt den daglig så hadde det ikke gjort noe, for du kan stille inn varmen og med gode varmebeskyttende-produkter så er ikke det et problem.

Ikke bare retter den ut håret på en effektiv måte, men den etterlater også håret slik at du bevarer/får den naturlige glansen (Noe mange rette-tenger ikke gjør).
Du trenger heller ikke å gå over gang på gang for å gjøre håret rett, uansett hvor mye krøller/fall du har så holder det å rette ut en gang pr del.. og det blir rett!
Den er også helt fantastisk til å lage fall og krøller med. Og med de riktige produktene vil dette holde lenge!

Kan anbefales på det sterkeste! Den kommer til å gjøre livet ditt litt enklere og gjøre håret ditt PERFEKT!

Her er noen før- og etter bilder av lett styling gjort med Cloud Nine -The Wide IronThe Wide Iron koster 1990,- og den er tilgjengelig hos oss i Adam og Eva Gamlebyen.
Ønsker du lett opplæring på de forskjellige teknikkene er jeg også behjelpelig med det.Produkt-tips til deg som bruker varmeverktøy daglig eller jevnlig
Bruk gode VARMEBESKYTTENDE-produkter!
- Pillow Proof express primer Bruk alltid denne før du føner håret! Du kjenner kanskje til primer for ansiktet. Samme prinsipp, det får stylingen til å vare lengre. Og den er varmebeskyttende og den reduserer tørketiden. Gir også glans og volum og ikke minst forebygger at håret knekker.Varmebeskyttelse som påføres i tørt hår før bruk av varmeverktøy:

- L’ORÉAL Constructor Fin til både rettetang og krølltang. Gir lett hold. Veldig fin til de som har tynt og fint hår (der håret lett kollapser).- BAMBOO smooth Anti-Breakage thermal protectant spray Fint for normal til tykt hår. Kan brukes i fuktighår og i tørt hår. Har en veldig fin dyse som gjør at du kan bruke den som serum/krem eller så kan du velge å spraye slik at det blir fordelt fint i håret. Gjør håret mykt og frizz-fritt. Passer fint til de som vil roe ned håret. Gir masse næring og beskyttelse.- REDKEN Iron shape Gir godt hold. Passer til både rettetang og krølltang. Fin til all slags type hår. Veldig god og en av mine favoritter.Shampoo og conditioner

- Caviar Volum shampoo og Caviar Volum conditioner til deg som ønsker tekstur og volum. Passer til deg med tynt til normalt hår som ønsker tekstur og bruker mye føner med børste, krølltang eller bølgetang.
- Redken Smooth Lock shampoo og Redken Smooth Lock conditioner til deg med normalt til tykt og uregjerlig hår. Som bruker mye rettetang eller føner. Passer kjempe fint til de som vil roe ned håret. Denne serien egner seg svært godt til de som bruker mye varme i håret.

Avslutt alltid med en hårspray!
Min favoritt er Bamboo Smooth Anti-humidity hair-spray. Passer til alle!Ønsker du en time for klipp, farge eller styling med The Wide Iron kan dette bestilles HER

Tidligere innlegg om andre Cloud Nine-produkter kan leses om HER


//Surirat

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc