The Art of Ageing Gracefully

Postet av Adam og Eva Gamlebyen den 30. Apr 2014


Det finnes i dag mange syn på hvordan en kvinne over 50 burde kle seg, sminke seg og hvordan hun burde være på håret. Mange mener formene burde skjules, ikke fremheves. De lange lokkene skal klippes av, og man burde slutte å bruke noe særlig sminke. Helt feil, mener jeg!

MEN, på ett punkt synes jeg mange kvinner gjør en stor feil, og det er når det kommer til hårfargen. Hudtonen din endrer seg etterhvert som du blir eldre. Du har kanskje ikke samme ansiktsform som du hadde da du var 20, og klesstilen din har nok mest sannsynlig også endret seg litt. Dette betyr at den hårfargen du hadde i 20- og 30-åra kanskje ikke er den som fortsatt kler deg best. La frisøren din guide deg i riktig retning når det kommer til valg av hårfarge. Om de foreslår en mørkere, lysere, kaldere eller varmere tone enn du er vant til, er dette mest sannsynlig fordi de ser hva som vil kle deg best her og nå.

Ta en titt på disse flotte kvinnene som har holdt seg utrolig godt, og se hvordan både klipp og farge gjør at de fortsatt ser elegante og naturlige ut.


Kilde

Christie Brinkley (60)


Gina Gershon (56)
Kilde

Sela Ward (58)

Kilde

Michelle Pfeiffer (56)

Kilde

Andie McDowell (56)
Kilde

Jessica Lange (65)
Kilde

Julianne Moore (54)
Kilde

Helen Hunt (51)
Kilde

Susan Sarandon (67)

Kilde

Sheryl Crow (52)Sigourney Weaver (64)
//Anne-Lise

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc