Menn og permanent

Postet av Adam og Eva Gamlebyen den 22. Apr 2014

Siden sine glansdager på 80-tallet har permanenten kanskje gått litt i glemmeboka, kanskje spesielt for gutter/menn. Selv om det stadig er like viktig for menn å ta seg godt ut, så skal det ikke synes på samme måte som før. Permanent lider under assosiasjoner til puddelrock og bestemors hår fra gamledager, men trenger det virkelig å være slik?

For en god stund tilbake kom jeg med et forslag til min gode venn Frank. Han har et typisk asiatisk hår, som krevde sin del stell. Det er stritt, gjør som det vil, og behøver en god del føning, stylingprodukter og tid for å se bra ut i løpet av dagen. Som en løsning anbefalte jeg permanent, eller strukturomforming på frisørspråket. Han reagerte som jeg forventet, og var på ingen måte åpen for idéen, men etter litt betenkningstid fikk jeg lov til å gi det et forsøk. Siden har han ikke tvilt, for vi har nemlig tatt permanent flere ganger i ettertid!

Permanentet hår er en lek å style, krever langt mindre vedlikehold enn mange virker å tro, og kan skreddersys til ditt behov! Om du vil ha skikkelige krøller eller bare litt bølger, dette kan faktisk være noe for deg. Håret vil føles mykere på grunn av bevegelsene, og du vil lettere kunne style det.

 

Frank, med krøller/bølger i håret!

Eksempelbilder hentet fra Pinterest.


Mulighetene er mange fler enn puddelfrisyrer! Ønsker du informasjon om denne behandlingen? Ring 22 17 99 61, så gir vi deg råd!

Magnus / Adam og Eva Gamlebyen

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc