Throwback to the 90's

Postet av Adam og Eva Gamlebyen den 7. Apr 201490-tallet betegnes som det tiåret hvor "alt var lov" innen hår og mote. Det skulle være behagelig og casual, og vi så derfor mye baggy bukser, joggesko og "treningstøy" (helst i neonfarger) i motebildet. Håret skulle være rufsete, ha kort lugg, settes opp i spenner eller tvinnes.

Som en motpart til dette, ble grungelooken også populær - og her skulle det helst se ut som om man bare hadde stått opp og kledd på seg det første man fant ved siden av senga. Håret skulle være langt og rotete, og helst se ut som man ikke hadde vært i dusjen på et par dager. Noe som kanskje også stemte for mange.

På midten av 90-tallet fikk vi en liten bølge av 70-tallsinspirasjon,og mod-looken tok av for fullt. Vi så dette spesielt i musikken, av band som Blur og Oasis. 70-tallet ga oss også inspirasjon til å gå i slengbukser og platåsko - hvem eide vel ikke et par Buffalosko?

Siden i sommer har vi sett at 90-tallet påvirker mye av dagens motebilde, og vi kan vel gå ut ifra at dette herlige tiåret kommer til å fortsette å prege trendene en god stund fremover. Ta en liten titt på disse fantastiske eksemplene på 90-tallsmote under, og se om du kan klare å finne inspirasjon til hvordan du kan mikse disse stilene med dagens trender.KildeKilde
KildeKildeKildeKildeKildeKildeKildeKilde// Anne-Lise


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc