Naturlige krøller

Postet av Adam og Eva Gamlebyen den 20. Jan 2014


Veldig mange av de som er født med naturlige krøller har et elsk-/hatforhold til håret sitt. Den ene dagen legger krøllene seg perfekt, mens neste dag er det ingenting som vil samarbeide.

Men med rett klipp og riktige stylingprodukter vil hverdagen din bli mye enklere.


Ingen hår er like, og det finnes ingen fasit for hvordan man skal klippe eller style krøller - så her får du noen inspirasjonsbilder med forskjellige frisyrer og stylinger. Nederst på siden finner du også stylingprodukter som passer til forskjellige typer hår og krøller. KildeKildeKildeKildeKildeKrøllKildeStart alltid med en shampo og conditioner for krøller. Som du fleste med naturlige krøller vet, krøllete hår er naturlig tørt! Disse produktene tilfører godt med fuktighet, uten at håret blir tungt og klapper sammen. De samler krøllene, demper frizz og gjør det mye lettere for deg å style håret.

Krøllete hår ser ofte best ut om det får lov til å tørke av seg selv på et godt stylingprodukt. Under ser du noen våre favorittprodukter.
Kilde

Bamboo Style Super-Natural curl: En veldig lett krøllelotion, som definerer og samler krøllene, uten å bli tung eller stiv i håret. For en naturlig look.
Kilde

Redken Curvaceous Full Swirl: En krøllekrem med godt hold, gjør håret lett å style samtidig som du demper frizz og gjør håret blankt og fint.

Kilde

Redken Wool Shake 08: For stort hår og rotete krøller! En spraygelé med saltvannseffekt som gir håret en "ullete" og tilfeldig look.
// Anne-Lise

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc