Lek med farger!

Postet av Adam og Eva Gamlebyen den 8. Jan 2014

Vi har sett at bruken av mer "unaturlige" farger i de ulike salongene virkelig har tatt av siden i sommer, og det ser ut til at denne trenden kommer til å følge oss inn i 2014 og et godt stykke utover våren.

Det finnes mange ulike måter å gjøre en farge mer spennende på. Man kan farge hele håret, eller bare legge inn en effekt. Man kan bruke sterke farger eller duse farger. Man kan ha én farge på alt, eller man kan bruke ti forskjellige. Det er kun fantasien som setter begrensningene her!

Bruk disse fantastiske bildene til å finne inspirasjon til en look som passer akkurat deg.KildeKilde


Kilde


Kilde


Kilde


Kilde


Kilde


Kilde


Kilde


Kilde

KildeFor at slike "unaturlige" farger skal holde seg fine lengst mulig, er det veldig viktig at man bruker fargebevarende produkter. Redkens Color Magnetics passer perfekt til dette.


KildeDersom du er litt skeptisk til å gjøre en slik farge permanent, eller bare har lyst til å teste ut looken for en kveld, finnes det måter man "jukse litt" på. En av dem er å bruke L'Oréal Professionnel Hair Chalk som kun sitter noen få vask. Denne finnes i mange fantastiske farger!

Og til slutt, hvordan få lekre fargeeffekter hvor fargen ikke falmer, og man ikke skader sitt eget hår? Bruk extensions! Extensions er ikke bare for å få lengere og tykkere hår, du også bruke dem til å legge inn fargeeffekter du lett kan ta ut når du blir lei. Dette fikser vi selvfølgelig i våre salonger. Besøk hjemmesiden til Great Lengths for å se hvilke spennende muligheter du har med extensions.
//Anne-Lise


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc