Magnus S. Holm

Magnus S. Holm

Frisør

Go glow!

Postet av Magnus S. Holm den 19. Jun 2013

Foruten moten med sterke farger og fjær i håret denne sommeren ser vi også mye naturlige farger. Det er fokus på spill i alle mulige variasjoner. Naturlig trenger derimot ikke være synonymt med kjedelig! Gjør som Drew Barrymore, gjør fargen mer levende, og ikke minst, glødende! Hun har i år valgt å kjøre en levende kobberfarge, som er årets it-farge i det store utland.

Nydelig farge på Drew Barrymore

http://www.allure.com/celebrity-trends/cover-shoot/2013/drew-barrymore#slide=1

Denne fargen, og andre farger i det varme spekteret, omfavnes med glede i utlandet, mens her i Norden er vi derimot nesten redd for å leke oss med det varme. Det syns jeg er veldig synd! Disse fargene passer utmerket til nordisk hud, og får fram langt mer glød i både hud og hår enn hva kalde farger gjør. Fargen vil også se blankere ut, og holde seg penere. Så hvorfor ikke leke deg litt i sommer? Kom innom, så gjør vi deg til en stjerne!


0 Kommentar

Årets lærling!

Postet av Magnus S. Holm den 17. Apr 2013

I helgen feiret Adam og Eva 40 fantastiske år! Dette var så klart en stor begivenhet for oss alle! Hvert år har Adam og Eva en internprisutdeling, hvor de som har utmerket seg positivt det foregående året har mulighet til å bli belønnet for den jobben de har gjort. Dette året var jeg så heldig å bli kåret til Årets lærling! Dette var så klart utrolig stort for meg, og det betyr veldig mye når det arbeidet man har gjort blir sett og satt pris på. Dette skal jeg definitivt ta med meg videre; man kan trygt si at jeg er utrolig stolt!

3 Kommentarer

Be inspired!

Postet av Magnus S. Holm den 15. Feb 2013

Her om dagen var jeg så heldig å få ordne håret på min modell Kess igjen! Hun er vel stort sett med på hva som helst, så jeg gjorde henne lilla på impuls. Jeg syns det er viktig å kunne gi en litt annerledes farge uten at det nødvendigvis blir så utrolig unaturlig, og syns Dia-fargene er perfekte til dette!0 Kommentar

Powered by: Bloc