Ny lærling i salongen!

Postet av Adam og Eva Gamlebyen den 13. Feb 2017

Hei alle sammen!


Mitt navn er Lydia Popkema og jeg er ny lærling hos Adam og Eva Gamlebyen. Jeg gikk Adam og Eva skolen før jul, og begynte å jobbe i salongen i januar.

Jeg gleder meg til å jobbe som lærling i Gamlebyen i årene fremover, for her lærer jeg nye ting hver dag, og blir stadig inspirert av de dyktige frisørene jeg har rundt meg.

Det som inspirerer meg mest til å jobbe med hår er kanskje film. Jeg har veldig stor interesse for det estetiske, og lar meg inspirere av filmer, kunst og musikk. Jeg elsker å se tilbake på eldre trender og moter og se hvordan for eksempel definisjonen på "vakker" eller "kul" har endret seg gjennom årene.

Jeg synes det er så gøy å jobbe med hår! Å skape forskjellige frisyrer, og hjelpe mennesker med å finne sitt uttrykk. Jeg er glad i å prøve nye ting, og gleder meg til å lære mye i løpet av lærlingtiden.


Som Junior 1 tar jeg nå kun 270 for klipp, og 50% på alle fargebehandlinger. Ring gjerne salongen om du ønsker time hos meg :) (22 17 99 61)

Vi sees!

Lydia Popkema

Foto: Simen Sandbæk Skari


0 Kommentar

Anders vår nye junior 1.

Postet av Adam og Eva Gamlebyen den 8. Feb 2017

Hei!

Jeg heter Anders og er den nye Junior 1 lærlingen hos Adam og Eva Gamlebyen.

Jeg avsluttet skoleåret mitt på Adam og Eva skolen nå på nyåret og er så heldig at jeg har fått lærlingplass i Adam og Eva Gamlebyen.

Jeg har alltid hatt stor interesse for frisørfaget og brenner for at hver enkelt person skal kunne føle seg spesiell og føle at de får mer en bare en klipp og farge, men en hel pakke, som vil si en awesome opplevelse av å gå til meg =)

Jeg tar nå 270 kr for en klipp og 50% på alle fargebehandlinger.

Jeg henter min inspirasjon fra mine frisørkolleger, instagram, og min egen fantasi.

Følg meg gjerne på min instagramprofil @flandyandy92


Her kan du se noen av mine tidligere behandlinger.


Ring 22179961 for timebestilling Adam & Eva Gamlebyen

Mvh.

Anders.0 Kommentar

Powered by: Bloc