Boho Waves

Postet av Adam og Eva Gamlebyen den 27. Jan 2015

Denne tilfeldige og "bohemaktige" stylingen ser vi mye av i motebildet om dagen. Det skal være løse, nesten usynlige krøller som minner oss om sol, sommer og festival.
//Anne-LiseAlle bilder hentet fra www.harpersbazaar.no
0 Kommentar

I like big buns!

Postet av Adam og Eva Gamlebyen den 26. Jan 2015

Vi har tatt en titt på vårens hårtrender! En stil som har gått igjen på flere catwalker i høst og vinter er disse store knutene. Plasseringen varierer, men stilen er den samme. Vi tror dette er en trend vi kommer til å se mye av i år.


//Anne-Lise


Alle bilder er hentet fra www.harpersbazaar.com0 Kommentar

Short & Messy

Postet av Adam og Eva Gamlebyen den 24. Sep 2014

Hvor kort tør du gå?
//Anne-Lise

0 Kommentar

The Art of Ageing Gracefully

Postet av Adam og Eva Gamlebyen den 30. Apr 2014


Det finnes i dag mange syn på hvordan en kvinne over 50 burde kle seg, sminke seg og hvordan hun burde være på håret. Mange mener formene burde skjules, ikke fremheves. De lange lokkene skal klippes av, og man burde slutte å bruke noe særlig sminke. Helt feil, mener jeg!

MEN, på ett punkt synes jeg mange kvinner gjør en stor feil, og det er når det kommer til hårfargen. Hudtonen din endrer seg etterhvert som du blir eldre. Du har kanskje ikke samme ansiktsform som du hadde da du var 20, og klesstilen din har nok mest sannsynlig også endret seg litt. Dette betyr at den hårfargen du hadde i 20- og 30-åra kanskje ikke er den som fortsatt kler deg best. La frisøren din guide deg i riktig retning når det kommer til valg av hårfarge. Om de foreslår en mørkere, lysere, kaldere eller varmere tone enn du er vant til, er dette mest sannsynlig fordi de ser hva som vil kle deg best her og nå.

Ta en titt på disse flotte kvinnene som har holdt seg utrolig godt, og se hvordan både klipp og farge gjør at de fortsatt ser elegante og naturlige ut.


Kilde

Christie Brinkley (60)


Gina Gershon (56)
Kilde

Sela Ward (58)

Kilde

Michelle Pfeiffer (56)

Kilde

Andie McDowell (56)
Kilde

Jessica Lange (65)
Kilde

Julianne Moore (54)
Kilde

Helen Hunt (51)
Kilde

Susan Sarandon (67)

Kilde

Sheryl Crow (52)Sigourney Weaver (64)
//Anne-Lise

0 Kommentar

Throwback to the 90's

Postet av Adam og Eva Gamlebyen den 7. Apr 201490-tallet betegnes som det tiåret hvor "alt var lov" innen hår og mote. Det skulle være behagelig og casual, og vi så derfor mye baggy bukser, joggesko og "treningstøy" (helst i neonfarger) i motebildet. Håret skulle være rufsete, ha kort lugg, settes opp i spenner eller tvinnes.

Som en motpart til dette, ble grungelooken også populær - og her skulle det helst se ut som om man bare hadde stått opp og kledd på seg det første man fant ved siden av senga. Håret skulle være langt og rotete, og helst se ut som man ikke hadde vært i dusjen på et par dager. Noe som kanskje også stemte for mange.

På midten av 90-tallet fikk vi en liten bølge av 70-tallsinspirasjon,og mod-looken tok av for fullt. Vi så dette spesielt i musikken, av band som Blur og Oasis. 70-tallet ga oss også inspirasjon til å gå i slengbukser og platåsko - hvem eide vel ikke et par Buffalosko?

Siden i sommer har vi sett at 90-tallet påvirker mye av dagens motebilde, og vi kan vel gå ut ifra at dette herlige tiåret kommer til å fortsette å prege trendene en god stund fremover. Ta en liten titt på disse fantastiske eksemplene på 90-tallsmote under, og se om du kan klare å finne inspirasjon til hvordan du kan mikse disse stilene med dagens trender.KildeKilde
KildeKildeKildeKildeKildeKildeKildeKilde// Anne-Lise


0 Kommentar

Powered by: Bloc