Adam og Eva Gamlebyen inviterer deg inn.

Postet av Adam og Eva Gamlebyen den 21. Sep 2016

I juni stengte vi dørene til salongen for en oppussing som vi hadde planlagt en god stund. Vi har nå fått fotograf Hannah Sophie Narvhus til å dokumentere den nye looken.Flisene har vi kjøpt hos Ulfven i Moss. Supre folk med et lekkert showroom ved den gamle Mølla i Moss. Masse fint å velge i, god service og oppfølging til punkt å prikke! Instagram

Ron Nordhagen har selv plukket ut fliser, satt det sammen slik at alt var klart for flisleggeren fra Nytt Prosjekt as. Dette firmaet har vi brukt ved flere anledninger og dette er dyktige fagarbeidere vi ønsker å benytte!Vi har fått vår egen barber- krok ved vinduet i enden av den fine marmorbenken langs veggen. Barberstolen, som er av typen Exécutif har vi handlet hos Norhair as. Vi har også spandert på oss nye frisørstoler fra Salon Ambience;) Disse er designmessig enkle og rene i formen. Gode å sitte i; bare prøv!

Den grønne marmoren har vi også handlet fra Ulfven. Disse platene ligger oppe på benker som er disignet av Ron, sammen med Cathrin Tenfjord Ekornåsvåg. Hun arbeider for Møre Innredning as, som har spesialisert seg på butikk-innredning og de har bl a gjort flere frisørsalonger. Vi er veldig fornøyde med samarbeidet, som gikk mye over telefon og nett, da de holder til på Sunnmøre, men det har fungert fint!Vi kan fortelle litt om bordene. Ideen var å bruke litt av den åpne plassen ved inngangen for å få plass til 2 ekstra arbeidsplasser. Ved å snu arbeidsplassene fra tidligere plassering oppnådde vi 2 ting;

1 Vi fikk plass til ekstra arbeidsplasser da bordet går i samme retning som rommet.

2 Dette førte til at vi fikk bedre romfølelse. Det virker mer åpent og større.


Understellet er lakkert sort stål, og bordet er i sort ask. Det er montert holdere til hårfønere, og elektronikken ligger skjult inne i bordet slik at vi får strøm til varmeverktøy, fønere og diverse. Det er også lagt en list med led-lys i en slisse for å få lys nedenfra. Dette har vært veldig heldig og gir et kult uttrykk når resten av lysene i lokalet er slukket for dagen. Speilene er runde, de kan beveges rundt og de er avtagbare dersom vi skulle bruke lokalet til arrangementer ol.

Bordene, nye skap og arbeidsplasser ble montert av møbelsnekker Ulf Koritzinsky. Han driver sitt eget møbelsnekker-firma. Han lagde mye av hyller og inventar for oss i oppstarten og er helt fantastisk! Han gir seg aldri før det sitter helt perfekt. Vet ikke hva vi skulle gjort uten denne karen.I ventegruppen har vi anskaffet oss de helt ferske Drømmestolen Normann Lounge. Gründerne Hilde Aaseth og Elizabeth Matre-Aas startet nylig opp med det lokale møbel-firmaet Hallo Oslo. En gammel drøm er i ferd å med å gå i oppfylllese for de unge design-jentene! Vi er stolte eiere av første kolleksjon fra Hallo Oslo, og gleder oss til å se mer fra disse kanter!

Lampene i vinduet er også nye. Vår frisør Magnus tipset om firmaet Copper Id fra Australia i fjor sommer, og vi ble fascinert av måten lyset i lampen Topaz spres ut i rommet. Lampen er designet av Ed Linacre. Han har også designet lampen Nest som henger inne i garderoben.

Vi er veldig fornøyde med de nye lampene våre!

Vi har satt inn mer standardbelysning også. Dette bidrar til et lysere og mer åpent lokale. Denne belysningen fikk vi hjelp av Møre Innredning til å finne. Lyset er levert av Norlux as, ved Mette Kristoffersen.


Her ser du lampen Nest som er flettet i bambus. Den står fint til det sorte rommet med store speilflater. Tapeten vi laget til åpningen i 2005 har vi beholdt. Det er en collage av gamle frisyrebilder Adam og Eva produserte på 70 og 80-tallet. Det er mang en "erfaren" Adam og Eva-frisør som har fått tårer i øyekroken når de har studert denne.

Legg merke til at bl a Mona Grudt, Kari Jaquesson og Finn Kalvik stilte som modeller.


Det siste rommet vi nå har jobbet med er avdelingen hvor kundene får vasket håret sitt. Her har vi beholdt det meste. Takmaleriet vi fikk laget i 2005, som ble malt av den italienske kunstneren Mantegna på 1400-tallet er legendarisk, og er vanskelig for oss å fjerne..

Her har vi kun malt alle veggene sorte og kjøpt inn grønne planter.


Ave Maria! Håper du blir inspirert av bildene, og får lyst til å besøke oss.

Hos oss er alle velkomne!


Med vennlig hilsen

Clara, Tine Aileen, Rosa, Tina Odingo, Sunniva, Magnus, Suri, Anne-Lise og Ron.

Adam og Eva Gamlebyen,

Schweigaardsgate 50,

0191 Oslo.

Tlf 22179961

gamlebyen.adamogeva.no

Nettbestilling


1 Kommentar

Vidal Sassoon - A Revolution. A Legend.

Postet av Adam og Eva Gamlebyen den 28. Okt 2015

Vidal Sassoon, født i England i 1928.Han var en frisør som populariserte bruken av kantete og easy-to-wear frisyrer.

I 1954 åpnet han sin første salong, i Bond Street London, etter å ha vært lærling under den flamboyante Raymond Besson. Sassoon avviste Bressons ortodokse stil og eksperimenterte heller med kantete og geometriske hårklipper som trakk inspirasjon fra moderne europeisk arkitektur.

På midten av 60-tallet åpnet han sin første salong i New York og utvidet fort til

Toronto og Beverly Hills.

På midten av 70-tallet, hadde han allerede ansvaret over et dusin salonger, en håndfull skjønnhetsskoler og en hårproduktvirksomhet som tok inn mer enn 100 millioner dollar.

Vidal Sassoon revolusjonerte måten å klippe hår på, og vi bruker mange av teknikkene i hverdagen i Adam og Eva. Da Adam og Eva åpnet i 1973 var det Sassoon som var inspirasjonen; også Øistein og Per Christian (kjedens grunnleggere) satte sin lit til den GODE klippen. Og vips så lå de et hestehode foran sine konkurrenter i Norge.

Vidal Sassoon revolusjonerte kvinners frisyrer, bare se her!Ble du inspirert?Ring Adam og Eva Gamlebyen hvis det er noe du lurer på eller hvis du vil sette opp time.
22179961.Ønsker du å sette opp tid hos en av frisørene så kan det gjøres lett her:http://gamlebyen.adamogeva.no/OnTime/Result?saloni...
Følg oss på Facebook Adam og Eva Gamlebyen og Instagram @adamogevagamlebyen//Hilde


0 Kommentar

Guy Tang

Postet av Adam og Eva Gamlebyen den 9. Jul 2015


Vi elsker Guy Tang. Han er utrolig inspirerende og nå som balayage har sin storhetstid er det gøy å lære mange forskjellige metoder. Han kan bruke alt fra fire til tolv timer på prosjektene sine, så han er virkelig en perfeksjonist.
Han er Hollywood Hårstylist og Balayage Ombre Ekspert.

Som han sier ‘Your hair is the biggest fashion accessory you can't take off. Make your statement.’


Det var alt for mange fantastiske bilder å velge gjennom, men her er en liten knippe av det han har gjort:


Dette er ikke noe vi vil anbefale å gjøre hjemme som vi har noen eksempler på her:Vi har også kastet oss på bølgen og har fått gjort mye spennende:


Nå mot sommeren er det mange som vil lysne håret. Det som er så flott med balayage er at du kan la den vokse ut uten at du må farge etterveksten like ofte.

Hvis du har lyst å gjøre noe nytt og spennende med håret ditt kan du komme innom salongen til en uforpliktet samtale.

Bestill ditt neste frisørbesøk hos Adam og Eva Gamlebyen
på tlf 22179961 eller her: nettbestilling


//Hilde

0 Kommentar

HOW TO: BRAIDS LONG HAIR

Postet av Adam og Eva Gamlebyen den 15. Apr 2015


Fletter er alltid fint - særlig når det nærmer seg sommer og varmt vær.
Jeg har funnet noen tutorials på hvordan du lett kan lage en stylish frisyre på en, to, tre!

Alle bilder er hentet fra Pinterest.


Håper du ble inspirert og satser på fletter neste gang istede for en kjedelig hestehale.
How to: fletter på mellomlangt hår kommer snart!For å bestille time hos oss kan du ringe 22179961 eller benytte deg av vår nettbestilling
Besøk gjerne vår facebookside
Du kan også følge oss på instagram for å bli inspirert og se hva vi gjør i salongen.//Hilde


0 Kommentar

STAFFTRAINING

Postet av Adam og Eva Gamlebyen den 23. Mar 2015


På søndag var det stafftraining for frisører og lærlinger der vi lærte forskjellige stylingteknikker.
Det var en kjempeinspirerende dag så nå er vi klar til bryllupsesongen!
Så hvis du har planer om å gifte deg, skal på fest eller bare vil bli fiksa litt på er det bare
å ringe på tlf: 22179961 så sees vi!
Besøk gjerne vår facebookside
Du kan også følge oss på instagram for å bli inspirert og se hva vi gjør i salongen.//Hilde


0 Kommentar

Powered by: Bloc