Summer hair!

Postet av Adam og Eva Gamlebyen den 20. Mai 2015

Sommer, sol, strand.


Sommeren nærmer seg med stormskritt, og "alle" er ute etter det perfekte strandhåret. Tilfeldige bølger, tekstur, fletter og rotete er gode stikkord, og med de rette produktene er ikke resultatet langt unna! Alterna kommer årlig med en sommerserie (begrenset periode) med produkter tilpasset sommerens behov. Her finner man styling og pleie for alle typer hår!
Her er det tre forskjellige sprayer og én krem.

Summer Sun Recovery Spray er en leave-in spray, som gir fukt og mykhet til et hår utsatt for sol. Den har også UV-filter som vil beskytte hår og hodebunn i sola!

Summer Sun Shine Spray er en glansspray som gir glød til et tørt og livløst hår, samt beskytter mot solens stråler.

Summer Ocean Waves er en god saltvannsspray, som er essensiell for å få sommerens bølger! Gir også supert grunnlag for fletter. Skaper flott tekstur, og kan både brukes i vått og tørt hår, til føning og lufttørking. Et must!

Summer Sun-Kissed Smooth er en lett krem som gir fantastisk glans og roer ned brusete hår uten å tynge eller bli fet.


Et annet produkt som kan gjøre hverdagen langt enklere er Redkens nye produkt Braid Aid. Som navnet kanskje tyder på, er denne spesielt fin til fletting. Mange sliter med at de ikke har nok kontroll og "tak" i håret til å få til de fine, teksturerte flettene som er så populær; håret rett og slett faller ut av fingrene når de fletter. Denne lette kremen skaper nok hold og motstand i håret til at de fleste (med litt øving) kan få til de fineste fletter som holder!

Lurer du på hvordan du lett kan få til beach waves hjemme? Dette er den ekleste måten! På tørt eller halvtørt hår, spray i Alterna Bamboo Beach Summer Ocean Waves (evt Redkens Fashion Waves 07) før du tvinner håret som vist på bildet. Jo flere seksjoner du tvinner opp, jo sterkere krøll får du. Har du et veldig brusete hår, eller et hår som ikke holder så godt på krøller og bølger vil jeg anbefale å fordele litt av Redken Mess Around 10 i håret først, for å gi bedre hold. Bruk enten føner eller la håret sitte over natta, ta dem ut og dra fingrene igjennom. Bruk gjerne mer saltvannsspray for mer tekstur, og definer spissene med en krem eller paste. Rist på håret og nyt sola!
Les også vår how-to guide til morsomme fletter du kan gjøre ved hjelp av disse produktene!

Alle disse produktene, samt pleie og styling spesialtilpasset dine behov kan vi hjelpe deg med i salongen!

-Magnus


Kilder: Pinterest

0 Kommentar

How to: braids medium length

Postet av Adam og Eva Gamlebyen den 22. Apr 2015Her er en liten tutorial på hvordan du kan lage enkle oppsett med fletter
på mellomlangt hår.
Det skal ikke mye til får å få en fin og stilig frisyre med bare noen enkle steg.
Dette er noe alle lett kan få til hjemme og du trenger ikke mange verktøy.
Bare kam, spenner, hårstrikk.

Stylingprodukter du kan bruke er:Det du kan føne på er Volume lift som er et skum du sprayer i bunnen for ekstra løft, så kan du bruke Full volume extra i lengdene for ekstra hold og tekstur - begge fra L'oreal.

Hvis håret er tørt fra før av kan du bruke Crepage de chignon og/eller
Next day hair - begge fra L'oreal.

Det du også kan bruke for å få litt ekstra grep på håret er Fashion waves, Powder grip og
Quick tease for litt ekstra løft ved hårroten - alle fra Redken.

Som finish kan du bruke Quick dry for å låse frisyren og hvis du vil ha litt ekstra glans kan du bruke Diamond oil high shine mist - begge fra Redken.

Hvis du vil gjøre litt ekstra ut av frisyren kan du bruke stylingjern.

Begge disse stylingjernene er veldig fine til å lage krøller eller litt bevegelse i lengdene.
Den vi kaller "Bestevenninna" bruker du etter du har fønt håret nesten helt tørt.
De er veldig lett å bruke, men husk på å bruke en god varmebeskyttende spray.Her er noen gode varmebeskyttende sprayer - Fabricate og Iron shape - begge fra Redken og Constructor fra L'oreal. Alle sprayene skal brukes i tørt hår før du bruker varmeverktøy.

Håper dette har vært lærerikt og du blir inspirert til å gjøre noe ekstra ut av frisyren neste gang.
For å bestille time kan du ringe 22179961
eller benytte deg av vår nettbestilling
Besøk gjerne vår facebookside
Du kan også følge oss på instagram for å bli inspirert og se hva vi gjør i salongen.//Hilde0 Kommentar

Obligatorisk 17. mai hår-inspirasjon

Postet av Adam og Eva Gamlebyen den 5. Mai 2014

17.mai nærmer seg med stormskritt, og vårens hårtrender passer til den
norske 17. maifeiringa og bunad som bare rakkern.

Mye av vårhåret 2014 er løst oppsatt, gjerne med fletter, tvinning, blomster og andre hårdetaljer. Løse krøller/bølger er også veldig inn. Dette kler den norske, romantiske bunaden veldig godt. Vil man gjøre noe mer med håret sitt enn å sette på seg en buandlue eller krølle håret i korketrekkerkrøller, kan bildene nedenfor forhåpentligvis være til hjelp og inspirasjon.

Disse hårfrisyrene er ikke bare for deg med bunad, men problemet for mange jenter og damer der ute, er gjerne at frisyren de velger kanskje ikke alltid kler bunaden like godt (som f.eks glamkrøller).

For å få en gjennomført stil fra topp til tå på 17.mai, håper vi at disse bildene og tipsene kan hjelpe deg når du skal style håret til en dag med tog, is og flagging!

Ønsker du tips til hvordan du kan få til disse frisyrene hjemme,
ta gjerne kontakt med oss i Adam og Eva Gamlebyen:) 

Rettetang, krølltang eller varmruller har vi i vårt Cloud Nine sortiment om du trenger det!--------------------------------------------------------------------------------------------------------------


TIPS!
For å få fletter/tvinninger til å holde i håret, anbefaler vi at man bruker litt hårpudder
for å få bedre grep og at det skal holde lengre. Da er Adam og Evas Støv produkt
et godt alternativ.
//Sunniva Rose


0 Kommentar

Menn og permanent

Postet av Adam og Eva Gamlebyen den 22. Apr 2014

Siden sine glansdager på 80-tallet har permanenten kanskje gått litt i glemmeboka, kanskje spesielt for gutter/menn. Selv om det stadig er like viktig for menn å ta seg godt ut, så skal det ikke synes på samme måte som før. Permanent lider under assosiasjoner til puddelrock og bestemors hår fra gamledager, men trenger det virkelig å være slik?

For en god stund tilbake kom jeg med et forslag til min gode venn Frank. Han har et typisk asiatisk hår, som krevde sin del stell. Det er stritt, gjør som det vil, og behøver en god del føning, stylingprodukter og tid for å se bra ut i løpet av dagen. Som en løsning anbefalte jeg permanent, eller strukturomforming på frisørspråket. Han reagerte som jeg forventet, og var på ingen måte åpen for idéen, men etter litt betenkningstid fikk jeg lov til å gi det et forsøk. Siden har han ikke tvilt, for vi har nemlig tatt permanent flere ganger i ettertid!

Permanentet hår er en lek å style, krever langt mindre vedlikehold enn mange virker å tro, og kan skreddersys til ditt behov! Om du vil ha skikkelige krøller eller bare litt bølger, dette kan faktisk være noe for deg. Håret vil føles mykere på grunn av bevegelsene, og du vil lettere kunne style det.

 

Frank, med krøller/bølger i håret!

Eksempelbilder hentet fra Pinterest.


Mulighetene er mange fler enn puddelfrisyrer! Ønsker du informasjon om denne behandlingen? Ring 22 17 99 61, så gir vi deg råd!

Magnus / Adam og Eva Gamlebyen

0 Kommentar

Blow Dry Bar

Postet av Adam og Eva Gamlebyen den 4. Apr 2014

I utlandet, kanskje spesielt i USA, er et velpleid og stylet hår viktig, også i hverdagen. Du har garantert hatt en bad hair day, dratt på en fest hvor krøllene falt ut etter 30 minutter og alt volum er lysår unna. Så kalte blow dry bars er svaret på disse problemene! Dette er steder hvor folk går for å føne og style håret sitt, for å alltid se strålene ut. Det har også blitt mer og mer vanlig å style håret hos frisøren her hjemme i Norge også, men alle er ikke helt klar over det ennå.

Redkens nyeste muse, bloggeren Chiara Ferragni (The Blonde Salad) har omfavnet trenden, og har et vakkert hår som varer og varer!

En god føn hos frisøren kan vare i to til tre dager om den tas litt vare på. Redkens nyeste stylingserie, Pillow Proof, er laget nettopp for dette behovet! Utover våren og sommeren er det massevis av muligheter/grunner til å ha good hair days, så kom innom og prøv!
Magnus / Adam og Eva Gamlebyen

Alle bildene er hentet fra Chiaras egen blogg, The Blonde Salad.

0 Kommentar

Powered by: Bloc