Ny lærling i salongen!

Postet av Adam og Eva Gamlebyen den 13. Feb 2017

Hei alle sammen!


Mitt navn er Lydia Popkema og jeg er ny lærling hos Adam og Eva Gamlebyen. Jeg gikk Adam og Eva skolen før jul, og begynte å jobbe i salongen i januar.

Jeg gleder meg til å jobbe som lærling i Gamlebyen i årene fremover, for her lærer jeg nye ting hver dag, og blir stadig inspirert av de dyktige frisørene jeg har rundt meg.

Det som inspirerer meg mest til å jobbe med hår er kanskje film. Jeg har veldig stor interesse for det estetiske, og lar meg inspirere av filmer, kunst og musikk. Jeg elsker å se tilbake på eldre trender og moter og se hvordan for eksempel definisjonen på "vakker" eller "kul" har endret seg gjennom årene.

Jeg synes det er så gøy å jobbe med hår! Å skape forskjellige frisyrer, og hjelpe mennesker med å finne sitt uttrykk. Jeg er glad i å prøve nye ting, og gleder meg til å lære mye i løpet av lærlingtiden.


Som Junior 1 tar jeg nå kun 270 for klipp, og 50% på alle fargebehandlinger. Ring gjerne salongen om du ønsker time hos meg :) (22 17 99 61)

Vi sees!

Lydia Popkema

Foto: Simen Sandbæk Skari


0 Kommentar

Tine har blitt Stylist!

Postet av Adam og Eva Gamlebyen den 1. Apr 2016

Tine startet hos oss i starten av 2015, og har vært en hardtarbeidende solstråle siden da.

Hun tok sin internvisning i februar 2016 og er nå blitt Stylist!Dette betyr at hun er ferdig med internopplæringen til Adam og Eva, og er klar til å stå på egne ben.

Hun er nå å finne på internettbestilling, så da er det bare å booke en time hos denne kreative, flinke og blide jenta!

Klipp 750,- og fullpris på fargebehandlinger


Har du noe spørsmål ring 22179961, så hjelper vi deg.

Sjekk oss også ut på instagram og facebook


0 Kommentar

Gratulerer vår kjære Tina Odingo

Postet av Adam og Eva Gamlebyen den 19. Aug 2015

Vi vil gjerne gratulere Tina Odingo med svennebrevet. Og ikke nok med at hun bestod; hun fikk også "MEGET GODT BESTÅTT"

Tina ble også kåret til Årets lærling i Adam og Eva tidligere i år.

Vi er så stolt av å ha deg i salongen, vår skinnende stjerne.Igjennom sin karriere som frisør-lærling har Tina blant annet hatt ansvaret for Lærlingvisningen for Adam og Eva.
Hun har vært med på en haugevis med fotoshoots både som assistent og hårstylist. Hun har også erfaring fra motevisninger som blant annet Oslo Trend, Oslo fashion week, Esmod avgangsvisning og mye annet.

Ønsker du time hos Tina Odingo har hun ledig fra 31.august. Det kan bestilles gamlebyen.adamogeva.no eller på telefon: 22 17 99 61


2 Kommentarer

Prisnivåene hos Gamlebyen

Postet av Adam og Eva Gamlebyen den 2. Jul 2015


SENIOR ART DIRECTOR
Våre Sr. Art Directors har mange års erfaring som frisør og et godt renomme i bransjen. De er viktige rollemodeller og har en stor kundekrets. Disse frisørene har et høyt faglig nivå og ansiennitet i Adam og Eva, og når man skal opp til nivå Sr. Art Director vurderes dette av salongens avdelingsleder og faglig leder. Mange av våre Sr. Art Directors har undervist internt i Adam og Eva Gruppen og eksternt for våre samarbeidspartnere.

Klipp: 1100kr / Styling: 1100kr pr time
Les mer om RON her!Les mer om SURIRAT her!
Les mer om ANNE-LISE her!ART DIRECTOR
Våre Art Directors har en god kundekrets og høy fagkompetanse. Når man skal opp til nivå Art Director, vurderes dette av salongens avdelingsleder og faglig leder. Mange av våre Art Directors har undervist internt i Adam og Eva Gruppen og eksternt for våre samarbeidspartnere.

Klipp: 940 kr / Styling: 940 kr pr time
Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåer -
se prisliste.

Les mer om MAGNUS her!SENIOR STYLIST
Våre Senior Stylister har fullført Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram og tatt svennebrevet. Fra Sr. Stylist nivå kan våre ansatte prøve seg på audtition på Adam og Eva Akademiet, og begynne å jobbe med kurs og opplæring internt og for våre samarbeidspartnere.

Klipp: 870 kr / Styling: 870 kr pr time
Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåer
Les mer om SUNNIVA her!Les mer om MIA her!

Les mer om TINA her!


STYLIST
Våre stylister har fullført Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram og bestått sin internvisning. Nyansatte frisører begynner også på Stylist nivå hos oss, inntil de har fullført Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram. De er fra dette nivået å finne på vår nettbestilling.

Klipp: 750 kr / Styling: 750 kr pr time
Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåerLes mer om HILDE her!

JUNIOR 1, 2 og 3
Adam og Eva Gruppen sine juniorer går i gjennom et kvalitetssikringsprogram under læretiden. Dette består av en internopplæringen som er delt inn i tre nivåer, og skal gjøre våre juniorer trygge og effektive i faget. Juniorene får tett oppfølging av fagligleder og deltar på treningskvelder 4 ganger per måned i regi av Adam og Eva Opplæringskontor.


JUNIOR 3

Junior 3 er i siste fase av internopplæringen. Lærlingen har nå god erfaring på kundebehandling, men oppfølging er fortsatt viktig. Kunder bes beregne god tid for behandlinger hos Junior 3, og de kan ikke bestilles på nettbestilling.

Klipp: 620 kr / Styling: 620 kr pr time
20% avslag på fargebehandlinger - se prisliste.

Akkurat nå har vi ingen på Junior 3 nivå hos Adam og Eva Gamlebyen.


JUNIOR 2
Junior 2 er i andre fase i internopplæringen. Lærlingen har noe bredere erfaring på kundebehandling. Oppfølging og kvalitetssikring er fortsatt viktig unde behandlingen.
Kunder bes beregne god tid for behandlinger hos Junior 2, og de kan ikke bestilles på nettbestilling.

Klipp: 520 kr / Styling: 520kr pr time
50% avslag på fargebehandlinger -
se prisliste.


TINE
JUNIOR 1
Junior 1 er i førstefase av internopplæringen og har tett oppfølging under kundebehandlingen. Junior 1 har fullført Adam og Eva Skolen. Kunder bes beregne god tid for behandlinger hos Junior 1, og de kan ikke bestilles på nettbestilling.

Klipp: 270 kr / Styling: 270kr pr time
50 % avslag på fargebehandlinger - se prisliste.

ROSA

Bestill ditt neste frisørbesøk hos Adam og Eva Gamlebyen
på tlf 22179961 eller her: nettbestilling
VELKOMMEN!
Denne oversikten ble publisert 01.07.2015.
Vi tar forbehold om pris eller nivåendring på våre frisører.
Be om bekreftelse ved bestilling.
0 Kommentar

Magnus er Redken Certified Haircolorist

Postet av Adam og Eva Gamlebyen den 8. Mai 2014

Før påske gikk jeg gjennom Redkens internasjonale fargesertifiseringsprogram, Redken Certified Haircolorist (RCH), og bestod avsluttende eksamen!Dette er en internasjonal standard, og gir frisøren en inngående kunnskap om farge og en stor forståelse og trygghet innen feltet. Dette gjør at man som kunde skal kunne få de aller beste og varige fargeresultater etter besøk hos en frisør med bestått RCH.

Jeg er klar til å gi deg tidenes farge!I vår salong har også Ron, Anne-Lise og Suri tatt denne sertifiseringen.


- Magnus / Adam og Eva Gamlebyen1 Kommentar

Powered by: Bloc