Faglig påfyll

Postet av Adam og Eva Gamlebyen den 3. Sep 2014

Som frisør er det viktig å holde inspirasjonen på plass og basiskunnskapene skarpe. Som en del av Redkens team av artister var jeg forrige uke på kurs på grunn av nettopp dette. Vi lærte om nye og spennende fargeteknikker, og arbeidet med stylingteknikker, for å kunne gi deg som kunde det absolutt beste resultatet.

Vi går en spennende høst i møte!

  


Meg og resten av det fantastiske Redken-teamet!


Om du ønsker en ny farge for høsten, eller vil være ekstra fin på håret i høst, er jeg klar til å hjelpe deg! Ring salongen på 22 17 99 61, eller bruk vår nettbestilling.


Magnus / Adam og Eva Gamlebyen

0 Kommentar

Lookbook for Vingtor

Postet av Adam og Eva Gamlebyen den 6. Mai 2014

I helgen var jeg med på fotoshoot for det norske merket Vingtor. Dette er et merke som produserer ullvarer, tidligere tepper, sitteunderlag og lignende. Nå har designeren utvidet, og har laget en kolleksjon av flotte ullplagg. Disse ble presentert under Oslo Trend i januar. Jeg var med og gjorde håret til nettkatalogen for merket.

Vingtor.Vingtor er også en del av Design Kollektivet, så klærne vil være å finne i deres butikk!

- Magnus / Adam og Eva Gamlebyen

0 Kommentar

Ny lærdom

Postet av Adam og Eva Gamlebyen den 13. Jan 2014

Vår Art Director Magnus var i helgen på kurs med resten av Adam og Evas Redken-team. Den internasjonale Redken-artisten Ellen Lawlor holdt kurset, og lærte bort både klassiske basisteknikker og mer fashion forward looks tilpasset årets hår fra New York Fashion Week. Som frisør er det alltid viktig å holde seg oppdatert og inspirert, og kurs er en flott måte å holde seg i gang.
Alle bilder er tatt av Magnus S. Holm.

0 Kommentar

Powered by: Bloc