Anne Lise Dale

Anne Lise Dale

Frisør

Senior Art Director

Våre Senior Art Directors har mange års erfaring som frisør. De er viktige rollemodeller og har en stor kundekrets. Disse frisørene har ett høyt faglig nivå og lang ansiennitet i Adam og Eva. Mange av våre Senior Art Directors har undervist internt i Adam og Eva og eksternt for våre samarbeidspartnere.

Om

Min frisørkarriere startet i august 2007, da jeg for første gang satte mine ben på Oslo Frisørskole, som i dag heter Adam og Eva Skolen. Jeg har vært brennende opptatt av faget siden, og fortsatte min karriere i Adam og Eva Gamlebyens salong, hvor jeg har klatret hele veien fra lærling til Senior Art Director og Avdelingsleder.

Ved siden av jobben jeg gjør i salongen, er jeg også lærer på Adam og Eva Skolen. Jeg elsker å lære bort - jeg føler at det gjør meg til en enda bedre frisør, sikrere på faget, og det holder lidenskapen ved like, og ikke minst gir det meg utrolig mye å se den fantastiske utviklingen til elever og lærlinger! I tillegg til dette har jeg holdt mye kurs på vegne av L'Oreal Professionnel, og gjør i dag en del kurs på vegne av Matrix.

Jeg har også gjennomført Redken Certified Haircolorist og L'Oreal Color Master, noe som gjør at farge er noe jeg er spesielt god på og brennende opptatt av. Jeg er veldig inspirert av form, og det å få frem hva som gjør hver enkelt person unik. En kunde i stolen min får ikke bare en ny frisyre, men et verktøy til å vise frem hvem akkurat den personen er. Sjekk gjerne ut min instagram på @hairby_aldale for å se litt av det jeg holder på med.


Utmerkelser

2014
Adam og Eva Internpris: Årets Lærer

Kurs / Sertifikater

2017
Adam og Eva: Staff training barber
2016
Adam og Eva: Staff training herre
2016
L'Oréal Color Master
2015
Adam og Eva: Staff training styling
2015
Adam og Eva: Staff training farge
2014
Great Lengths: Teip extensions kurs
2013
Hairtalk teip extensions kurs
2012
Redken Certified Haircolorist
2012
Adam og Eva: Staff training klipp
Powered by: Bloc